Mange års erfaring og kilometervis af sytråd​

D. 7. april 1971 fik Mogens Clausen næringsbrev som handlende, håndværker og industridrivende. Det var startskuddet til Mogens Clausen & Co som virksomhed. Virksomheden er den dag i dag stadig familieejet. Vi er et “gammeldags” værksted med mange års erfaring, ekspertise og know-how.

Vi ser stor værdi i, at kunne hjælpe vores kunder med den bedste løsning. Værkstedet stiller store krav til håndværket og leverer altid løsninger af høj kvalitet og holdbarhed.

Vores løsninger er skræddersyede, og vi sætter en ære i at levere et gedigent produkt, der passer specielt til kundens ønske.

Ingen opgave er for lille, for stor, forkert eller umulig. Vi siger, som udgangspunkt, ja til alle opgaver. Vi mener alt kan lade sig gøre! Vi har maskinerne, håndkræfterne og erfaringen til, at vi sammen kan opnå det bedste resultat.

I tidens løb har Mogens Clausen opkøbt forskellige virksomheder f.eks. Vig telte, Ildahls Presenningsfabrik og Ullas Teltservice. På den måde har virksomheden hele tiden bevæget sig ind på nye områder, og det er en af grundene til, vi kan løse så mange forskellige opgaver i dag.

Med mere end 45 år på markedet er Mogens Clausen & Co stadig med helt fremme – både til lands, til vands og i luften.

Oprindeligt startede virksomheden Mogens Clausen og Co ud af en passion for faldskærmsspring. Det startede med fremstilling og salg af tilbehør til faldskærme. Mogens Clausen sprang i 1972 det første spring, der sprunget i en firkantet faldskærm i Danmark, det er derfor, vi har den firkantede faldskærm som logo.

Mogens Clausen & Co ApS

Lufthavnsvej 10

9400 Nørresundby

Få rutevejledning

CVR: 15101784

Tlf.: 98 17 63 71

E-mail: Send mail

Åbningstider:​

MAN-ONS

KL. 8-15​

TORSDAG

KL. 8-17

FREDAG

KL. 8-13

WEEKEND​

LUKKET